Tourette Café

zondag 25 februari 2018

 
Tijd
14:00 tot 17:00 uur
Locatie
Café 't Gras van de Buren, Lange Jansstraat 16, UTRECHT
Leeftijd
minimaal 25, maximaal 40 jaar
 

Beste leden,

Hier volgt informatie over het aankomende Tourette Café.

Allereerst: graag even laten weten of je met het OV reist of met de auto komt in een reactie onder dit bericht.

1) Het Tourette Café is dit keer MET introducé. Ik heb ’t Gras van de Buren bereid gevonden om enkele tafels te reserveren voor ons. Houd er rekening mee dat er in het café ook andere bezoekers zullen zijn.

2) reis je met het OV? Zorg dan dat je uiterlijk 13:40 uur op Utrecht Centraal bent voor de Starbucks vestiging tussen de ingangen naar spoor 1 en 2 en die van 5 en 7. Kom je er niet uit, bel mij dan: 0637376431. Ik zal er staan. Om 13:45 uur lopen we gezamenlijk naar het café (max. 10 minuten lopen). Het adres van het café is Lange Jansstraat 16, 3512 BB in Utrecht.

3) reis je met de auto? Parkeer dan in parkeergarage ‘P5’ of ‘Interparking Vredenburg’. De prijs is € 0,50 per 7 minuten. Vanuit hier is het een klein stukje lopen (5 minuten). Een goedkoper alternatief is P&R De Uithof in Utrecht. Of Westraven. Hier betaal je € 5,- per dag en kun je met de bus of tram naar het centrum. Zie de website van ‘slim Utrecht in’
voor meer informatie.

4) zijn er mensen die het vervelend vinden dat er in het café foto's worden gemaakt? Dan graag even aangeven, dan kunnen we daar rekening mee houden.
Normaal gesproken worden er namelijk wel eens (groeps)foto's gemaakt en later in het evenement of in de besloten groep met elkaar gedeeld. En gedeeld met diverse media van de stichting.

5) tijdens het Tourette Café krijgt elke deelnemer 2 drankjes (normaal drankje, geen mix of speciaal) op kosten van de stichting + gezamenlijk wat hartigs. Alle extra drankjes (+ het eventuele gezamenlijke avondeten ná het café) zijn op eigen kosten. Er is geen entree.

6) na afloop (17:00 uur) is er de mogelijkheid om met degenen die nog zin hebben, op eigen kosten, een eenvoudig hapje te doen ergens in Utrecht (we eten dan waar de meeste mensen zin in hebben - meestal iets bij een wok afhaal restaurant of een broodje Subway).

7) is er een nieuwkomer die het leuk vindt om zijn of haar ervaringen van diens eerste Tourette Café uit te typen in een verslagje? Deze willen we ook verspreiden in diverse media van de stichting om toekomstige nieuwkomers te informeren hoe zo'n middag wordt ervaren. Meldt je dan aan bij Chris van Rooij.

Tot 25 februari 13:40 uur op station Utrecht Centraal in de hal voor de Starbucks, óf om 14:00u bij ’t Gras van de Buren!

Laat even weten of ik op je wacht op het station of dat we je in het café zien.

Mocht je eerder bij ’t Gras van de Buren zijn dan wij, de reservering staat op mijn naam (Chris van Rooij van de Tourette Stichting). Mijn telefoonnummer is 0637376431.

Graag tot zondag 25 februari!

 

 

Inloggen


Aanmelden als nieuwe donateur

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?