Tieneruitje in Utrecht

zondag 29 oktober 2017

 
Tijd
13:00 tot 17:00 uur
Locatie
Koningin Wilhelminalaan 4, UTRECHT
Leeftijd
minimaal 12, maximaal 18 jaar
 

Op zondag 29 oktober 2017 organiseert Stichting Gilles de la Tourette weer een tieneruitje. We gaan skateboarden van 13.00 tot 17.00 uur in het Skatepark van Utrecht. Aanmelden vóór 21 oktober 2017.

Doelgroep
Tieners met Tourette tussen de 12 en 18 jaar.

Ouder(s)/verzorger(s) kunnen samen met één van de beheerders van de WhatsApp-groepen voor tieners, elkaar beter leren kennen en ervaringen delen over het ouderschap van een tiener met Tourette en wat er bij hen op dat moment speelt. Wij bieden je graag één drankje aan.

Locatie tieners
Skatepark Utrecht
Koningin Wilhelminalaan 4
3527 LD Utrecht
www.skateparkutrecht.nl

Locatie ouder(s)/verzorger(s)
De Stadstuin
Europalaan 20
3526 KS Utrecht
www.barstadstuin.nl

Wat gaan we doen?

Om 13.00 uur ontvangen we jullie bij Skatepark Utrecht waar jullie om 13.30 uur eerst een uur skateles krijgen. Hierna is er een korte pauze met wat drinken/lekkers en nog een uur vrij skateboarden, met begeleiding als je dat wilt, zodat je je net geleerde vaardigheden kan uitproberen.

Na het skateboarden, chillen en kletsen we nog met een tosti of kleine pizza en een drankje.

Eigen bijdrage
Donateurs: € 7,50 per tiener.
Niet-donateurs betalen € 17,50 per tiener.
Dit is inclusief drankje/wat lekkers in de pauze en snack met drinken erna. Ouders bieden we graag één drankje aan (kopje koffie/thee en iets lekkers erbij). Verdere consumpties zijn op eigen kosten.

AANMELDEN/MEER INFORMATIE: stuur een e-mail naar sreneit.[antispam].@tourette.nl o.v.v. tieneruitje skateboarden en vermeld in de e-mail het aantal tieners dat meekomt, hun na(a)m(en), hun leeftijd en het aantal ouders/verzorgers dat meekomt. Tot slot verzoeken wij je aan te geven of je donateur van Stichting Gilles de la Tourette bent.

 

 

Inloggen


Aanmelden als nieuwe donateur

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?