Kinderuitje Noord-Brabant

zondag 19 maart 2017

 
Tijd
start om 10:00 uur
Locatie
Zeelandsedijk 34A, VOLKEL
 

Voor de basisschoolleerlingen en hun gezinsleden hebben we op zondag 19 maart 2017 weer een leuk uitje georganiseerd. Dit keer gaan we naar het Billybird Park Hemelrijk te Volkel (https://www.billybird.nl/).

Om tien uur verzamelen we op de parkeerplaats en gaan we gezamenlijk naar binnen. We worden ontvangen met ranja voor de kinderen en koffie of thee voor de volwassenen. Hierna kan ieder voor zich beslissen waar  hij/zij gaat spelen, samen is natuurlijk wel gezelliger!

Om 13 uur gaan we gezamenlijk lunchen. We krijgen dan frietjes met een frikandel of een kroket (er zijn ook glutenvrije frikandellen) en een ijsje. De hele dag kunnen we onbeperkt ranja, koffie en thee drinken. Voor leden van Stichting Gilles de la Tourette en de overige gezinsleden is deelname gratis. Jongere of oudere broertjes of zusjes zijn natuurlijk ook welkom. Voor niet-leden bedragen de kosten 10 euro per persoon.

Aanmelden kan tot en met 12 maart door een e-mail te sturen met daarin de namen van de deelnemers en een telefoonnummer naar diuzsdik.[antispam].@tourette.nl. Ook vragen kan je sturen naar dit e-mailadres.

Komen jullie ook?

Groetjes,
José van Echtelt

 

 

Inloggen


Aanmelden als nieuwe donateur

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?