Landelijke Contactdag 2017

zondag 7 mei 2017

 
Tijd
10:00 tot 17:00 uur
Inschrijfperiode
vrijdag 17 maart 2017 t/m maandag 24 april 2017
Inschrijving te annuleren tot
maandag 24 april 2017
Locatie
Postweg 9, DOORN
 

Landelijke Contactdag op 7 mei 2017

Op zondag 7 mei hopen we iedereen weer te mogen begroeten tijdens onze jaarlijkse Landelijke Contactdag (LCD). Afgelopen jaar (2016) hebben we voor het eerst met een kleine werkgroep deze dag voor jullie georganiseerd en aan het einde van de dag hebben we een evaluatieformulier door iedereen in laten vullen. Hier zijn nieuwe ideeën uit ontstaan die we dit jaar hebben uit- en doorgevoerd. Omdat de LCD dit jaar dus aanzienlijk anders van opzet is, willen we graag het één en ander hieronder uitleggen.

Allereerst de locatie; dit jaar worden jullie allemaal verwacht bij conferentiecentrum Kaap Doorn in Doorn. Op de achterkant van jullie uitnodiging, die jullie op of rond 18 maart per post ontvangen, staat de plattegrond van de omgeving met het adres. Zet dit adres in je navigatie!

We hebben de dag opgedeeld in vier rondes. Dit houdt in dat je je dag helemaal zelf in kunt vullen. We beginnen 's ochtends wel met een plenaire opening. Hierbij wordt belangrijke informatie over de contactdag verstrekt. Daarna gaan we allemaal ons "eigen" gang. Je kunt kiezen uit workshops, interactieve lezingen, gespreksgroepen, speeddates of gewoon niets. De bedoeling is dus dat je per ronde 1 activiteit invult. Je kunt ook "niets" invullen, als je vrij wilt zijn, maar in principe kun je dus 4 activiteiten doen tijdens de LCD. De tijden en de rondes staan vermeld.

Een aantal activiteiten wordt gedurende de dag een paar keer herhaald en een aantal activiteiten wordt maar eenmaal aangeboden. Let op: bij de activiteiten die één keer aangeboden worden, geldt de regel: vol is vol. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Aan het einde van de dag is er nog een plenaire afsluiting, zodat iedereen de kans heeft om nog even afscheid te nemen. Hierna kun je nog een drankje drinken.

Voor de kinderen en tieners geldt een apart programma. Zij zullen op de locatie in Doorn drie workshops volgen:

- Lasergamen in het bos
- Graffiti workshop, waarbij je je eigen graffiti kunstwerk gaat maken
- DJ workshop, waarbij je leert DJ'en op je persoonlijke draaitafel

Voor kinderen en tieners die één van deze activiteiten écht niet willen doen, hebben we een knutsel- en kletsruimte. Dit kun je op de dag zelf aangeven, nog niet eerder (omdat we vaak merken dat kinderen het vooral van te voren heel erg spannend vinden, als we eenmaal bezig zijn valt deze spanning vaak weg). De kinderen en tieners worden opgedeeld in drie groepen van 30-35 personen. We delen in op leeftijd, maar bepalen de precieze indeling op basis van de aanmeldingen omdat we i.v.m. materiaal niet af kunnen wijken van de groepsgrootte. De lunch van de kinderen/tieners is op een ander moment dan die van hun ouders. LET OP: het programma voor de kinderen/tieners start om 09.45 uur! Zorg dus dat zij op tijd aanwezig zijn!


Wat wel belangrijk is: jullie krijgen na de inschrijving een e-mail ter bevestiging. Hierin staat het gehele programma waar je je voor hebt opgegeven, inclusief de tijden. Ons verzoek is: print de e-mail (en daarmee het programma) uit en neem deze mee! De indeling van in welke ruimte welke activiteit plaatsvindt, tref je bij binnenkomst bij Kaap Doorn aan op twee grote schermen, maar het is wel fijn als je weet waar je jezelf voor hebt ingeschreven, omdat we nu veel meer activiteiten aanbieden op de dag.

Uiteraard kun je ook met het taxibusje vanaf station Hilversum naar Kaap Doorn komen. Het taxibusje naar Kaap Doorn vertrekt om 09.00 uur. Daarnaast kun je ook met een gewone lijnbus Kaap Doorn bereiken. Check hiervoor de website 9292.nl. Aan het einde van de dag brengt het taxibusje je weer van Kaap Doorn naar station Hilversum (vertrek vanaf Kaap Doorn om 17.15 uur).

Je kunt ook kiezen om een hotelovernachting bij Kaap Doorn te boeken. Vriendelijk verzoek om daarvoor zelf met Kaap Doorn contact op te nemen. Houd er wel rekening mee dat zij alleen hotelovernachtingen aanbieden bij voldoende animo. Je kunt Kaap Doorn bellen via (0343) 41 42 41 of ofni.[antispam].@kaapdoorn.nl. Kaap Doorn beschikt helaas niet over tweepersoonshotelkamers. Wel kunnen zij bij enkele eenpersoonskamers een extra eenpersoonsbed bijplaatsen.  

Wij hopen jullie allemaal op de LCD te zien. Tot 7 mei bij Kaap Doorn!

Met vriendelijke groet,
De werkgroep LCD

 

 

Inloggen


Aanmelden als nieuwe donateur

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?