Tourette-kamp

vrijdag 26 juli 2019

 
Locatie
Ommen
Leeftijd
minimaal 18, maximaal 30 jaar
 

Heb je Tourette en wil je graag deelnemen aan een internationale uitwisseling tussen jongeren uit Finland, Noorwegen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk? Hou je van actief bezig zijn, internationale contacten opdoen en vrienden maken uit verschillende landen? Dan is dit je kans!

Vanuit Stichting Gilles de la Tourette zijn we op zoek naar mensen die dit als muziek in de oren klinkt. Ben jij tussen de 18 en 30 jaar, versta en spreek je goed Engels en ben je beschikbaar in de periode van 26 juli tot en met 5 augustus 2019? Meld je dan aan!

Aanmelden doe je middels een (Engelstalige) motivatiebrief naar ahtnamas.[antispam].@tourette.nl

Benoem hierin:

  • Wie je bent (vertel wat over jezelf, je hobbies, je studie/werk, wat je in je vrije tijd doet);
  • Iets over je Tourette (hoe lang je al weet dat je Tourette hebt, welke problemen ervaar je met je Tourette en hoe je daar mee omgaat, of je anderen kent met Tourette en of het voor jou helpt om anderen te kennen met Tourette);
  • Waarom je mee zou willen met deze uitwisseling;
  • Iets wat je kunt bijdragen aan de uitwisseling;
  • Iets dat je kunt meenemen uit de uitwisseling.

Belangrijk om te weten
Vorig jaar heeft een groep van 33 deelnemers uit Nederland/Duitsland/Noorwegen/Finland een week deze uitwisseling gedaan in Piispala, Finland. Dit jaar zal de uitwisseling plaatsvinden in Ommen, dus in Nederland! De kosten voor de uitwisseling worden vergoed vanuit een Erasmus+-project, waardoor de uitwisseling je niets kost!

Er geldt een maximum van 10 Nederlandse deelnemers aan dit project!!

Voor een sfeerimpressie van vorig jaar kun je de Youtube-filmpjes bekijken via: https://www.youtube.com/channel/UCNAC2hrvmbQMZspNMGLp3RQ

 

 

Inloggen


Aanmelden als nieuwe donateur

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?