Muziekmiddag

dinsdag 19 maart 2019

 
Tijd
13:00 tot 16:00 uur
Inschrijfperiode
dinsdag 1 januari 2019 t/m zaterdag 26 januari 2019
Inschrijving te annuleren tot
zondag 20 januari 2019
Locatie
Reigers Inn, Weerwaterplein 3, ALMERE
Leeftijd
minimaal 11, maximaal 17 jaar
 

Ben (of ken jij) iemand met Gilles de la Tourette in de leeftijd van 11 tot en met 17 jaar? En zou je graag samen met andere tieners met Tourette muziek willen maken of grapjes leren schrijven? Lees dan nog even door!

Op zondag 27 januari 2019 organiseert Stichting Gilles de la Tourette een muziek-/comedymiddag voor tieners met Tourette. We gaan instrumenten bespelen als de gitaar en/of ukelele, raps schrijven, gedichtjes (op muziek) maken en Yaïra (comedian met Tourette) zal uitleggen hoe je grapjes maakt. Aan het einde van de middag is het mogelijk om op het podium te laten zien wat je hebt gemaakt.

 

Locatie
De muziekmiddag vindt plaats bij Reigers Inn in Almere (Weerwaterplein 3) Omdat de locatie aan een fietspad ligt, is het handig om je navigatiesysteem naar het Deventerpad te laten navigeren.

 

Tijden
Er is een strakke tijdsplanning gemaakt, zodat we alles kunnen doen. De inloop is vanaf 13.00 uur en het duurt tot 16.00 uur. Ben je iets later? App dan even naar Yaïra (06-8358 8035). Omdat Yaïra zelf Tourette heeft (inclusief heftige belangsten) stelt zij het op prijs wanneer je alleen belt in een noodsituatie. Ze reageert vrij snel op appjes.

 

Parkeren
Bij Reigers Inn is er een blauwe zone voor auto's. Wil je langer parkeren? Parkeer dan in de Schippersgarage.

 

Voor ouders/verzorgers
Er is geen georganisseerd programma voor ouders en verzorgers. Wel ligt de locatie vlakbij hartje Almere-centrum en schuin er tegenover ligt kattencafé 'De Coffeecat'. Vanaf 15.45 uur kunnen de tieners laten zien wat ze hebben gemaakt wanneer ze dit willen. Jullie zijn van harte welkom om te komen kijken.

Er is geen lunch voor de tieners. Neem daarom een broodje o.i.d. mee. Wel is er iets lekkers om te eten en te drinken.

 

Kosten
Aan de muziekmiddag is een eigen bijdrage verbonden. Donateurs betalen € 6,- per tiener en niet-donateurs betalen € 12,50 per tiener. Wil je alsnog donateur worden? Dat kan via deze link. Voor € 25,- per jaar ben je al donateur.

 

Inschrijven
Wil je je aanmelden? Ga dan naar de website (tourette.nl) en ga in het menu naar 'Actueel' en klik op 'Agenda'. Via de agenda kun je je inschrijven. Je kunt je inschrijven door achter de betreffende activiteit op '+' te klikken.

 

Vragen?
De muziekmiddag wordt namens Stichting Gilles de la Tourette georganiseerd door Deirdre en Yaïra. Wanneer je vragen hebt over deze middag, kun je Deirdre en Yaïra bereiken via het e-mailadres sreneit.[antispam].@tourette.nl

 

 

Inloggen


Aanmelden als nieuwe donateur

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?