Tourette Café

zaterdag 29 december 2018

 
Tijd
14:00 tot 17:00 uur
Locatie
't Gras van de Buren, Lange Jansstr. 16 in UTRECHT
Leeftijd
minimaal 25, maximaal 40 jaar
 
Zaterdag 29 december organiseren Isolene en Ruben een Tourette Café voor Jongvolwassenen met Tourette (25-40 jaar).
 
Dit zal plaatsvinden bij café 't Gras van de Buren.
Adres: Lange Jansstraat 16 in UTRECHT

1) Het Tourette Café is dit keer zonder introducé. Ik heb ’t Gras van de Buren bereid gevonden om enkele tafels te reserveren voor ons. Houd er rekening mee dat er in het café ook andere bezoekers zullen zijn.

2) Reis je met het OV? Zorg dan dat je uiterlijk 13.40 uur op Utrecht Centraal bent voor de Starbucks vestiging tussen de ingangen naar spoor 1 en 2 en die van 5 en 7. Om 13.45 uur lopen we gezamenlijk naar het café (max. 10 minuten lopen).

3) Reis je met de auto? Parkeer dan in parkeergarage ‘P5’ of ‘Interparking Vredenburg’. De prijs is € 0,50 per 7 minuten. Vanuit hier is het een klein stukje lopen (5 minuten). Een goedkoper alternatief is P&R De Uithof in Utrecht. Of Westraven. Hier betaal je € 5,- per dag en kun je met de bus of tram naar het centrum.

4) Zijn er mensen die het vervelend vinden dat er in het café foto's worden gemaakt? Dan graag even aangeven, dan kunnen we daar rekening mee houden.
Normaal gesproken worden er namelijk wel eens (groeps)foto's gemaakt en later in het evenement of in de besloten groep met elkaar gedeeld. En gedeeld met diverse media van de stichting.

5) Tijdens het Tourette Café krijgt elke deelnemer 2 drankjes (normaal drankje, geen mix of speciaal) op kosten van de stichting + gezamenlijk wat hartigs. Alle extra drankjes (+ het eventuele gezamenlijke avondeten ná het café) zijn op eigen kosten. Er is geen entree.

6) Na afloop (17.00 uur) is er de mogelijkheid om met degenen die nog zin hebben, op eigen kosten, een eenvoudig hapje te doen ergens in Utrecht (we eten dan waar de meeste mensen zin in hebben - meestal iets bij een wok afhaalrestaurant of een broodje Subway).

7) Is er een nieuwkomer die het leuk vindt om zijn of haar ervaringen van diens eerste Tourette Café uit te typen in een verslagje? Deze willen we ook verspreiden in diverse media van de stichting om toekomstige nieuwkomers te informeren hoe zo'n middag wordt ervaren. Meld je dan aan bij Ruben Kamer.

Tot zaterdag 29 december om 13.40 uur op station Utrecht Centraal in de hal voor de Starbucks óf om 14.00 uur bij ’t Gras van de Buren!

Graag tot zaterdag 29 december!

 

 

Inloggen


Aanmelden als nieuwe donateur

Wachtwoord en/of gebruikersnaam vergeten?